« Terug naar vorige pagina

24-uurs uitgifteautomaat

Herhaalmedicatie via de 24-uurs uitgifteautomaat

Bent u niet in de gelegenheid om uw herhaalmedicatie tijdens onze openingstijden af te halen, of wilt u het wachten in de apotheek vermijden?

Wij bieden u nu de mogelijkheid om uw herhaalmedicatie (m.u.v. koelkastartikelen of grote pakketten) af te halen via de 24-uurs uitgifteautomaat naast de ingang van onze apotheek.

Hoe werkt het?

Uw herhaalrecept komt bij ons binnen via uw huisarts, de receptenlijn, onze website of naar aanleiding van uw deelname aan onze herhaalservice. Na alle controles wordt de medicatie door één van onze assistentes in de 24-uurs uitgifteautomaat geplaatst, waarna u een sms-bericht ontvangt met daarin een unieke (eenmalige) pincode. Met deze pincode en het invoeren van uw geboortedag en -maand kunt u op ieder gewenst moment, maar uiterlijk binnen 4 dagen, de medicijnen uit de 24-uurs uitgifteautomaat ophalen.

Mobiele telefoon

In verband met de te versturen code via sms, moet u in het bezit zijn van een mobiele telefoon.

Machtiging voor automatische incasso
Voor alle medicatie die wij niet rechtstreeks kunnen declareren bij uw zorgverzekeraar, krijgt u een factuur. Daarvoor dient u de machtiging voor automatische incasso, bijgesloten in het formulier, in te vullen en te ondertekenen.

Inschrijven 24-uurs service

U kunt zich voor deze service inschrijven met behulp van het aanmeldingsformulier 24-uurs service.